Consulta-te cu noi
in Business si HR


 

Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image Slideshow Image
Povestea Forum Consult a inceput in 2005 cu un PAS mare de la Viena la Cluj….
De ce Forum ? m-a intrebat Andreea dupa o saptamana in care am vorbit si am rememorat toate fazele prin care a trecut Firma Forum Consult din 2005 si pana acum.
(Andreea s-a alaturat de curand echipei noastre pentru a dezvolta impreuna departamentul
de vanzari.Ca orice om bun de vanzari si-a inceput dialogul cu Forum Consult ascultand si punand intrebari…..)

De ce Forum??

Cu doua mii de ani in urma, cea mai mare parte a lumii cunoscute atunci era influentata de decizille luate in Forumul Roman.
Forum Consult considera oamenii ca fiind cheia succesului afacerii. Fara ca oamenii sa treaca la actiune, strategiile si obiectivele ramân doar cuvinte. Strategia este implementata si obiectivele sunt atinse de oameni care au motivatia, cunostintele si abilitatile necesare. in diferite momente din viata, influentati de intamplari si oameni, fiecare dintre noi am vrut sa fim profesori, piloti, stewardese, doctori etc.
Dar pentru ca putem comunica foarte bine cu cei din jurul nostru am ales acest job care implica interactiunea cu oamenii.
Pentru ca ne-am dat seama ca cel mai bine se aplica moto-ul “omul potrivit la locul potrivit”, am format echipa “Forum Consult” cu intentia de a participa in mod efectiv la luarea deciziilor in domeniul resurselor umane la nivel local , national si, de ce nu, si international . Credem ca nu trebuie sa ne oprim niciodata din a ne perfectiona; orice provocare reprezinta o oportunitate de a ne dezvolta, de a afla noi idei si de a privi lucrurile si dintr-o alta perspectiva.

Sa stii ce iti doresti si sa-ti si placa!

Suntem fani ai planificarii, ai analizei si ai identificarii solutiilor.
Asta nu inseamna ca de fiecare data planurile sunt sortite victoriei. Am avut si...remize!
Consideram ca in viata este important sa profiti de sansele pe care ti le creezi, asa cum zice o prietena : „Daca da norocul peste mine, sa ma dau la o parte?”... ca nu scria in plan? Da, suntem in grupul acelor ciudati care chiar cred ca pot sa schimbe lumea. (Choice, not chance, determines destiny!)

Credem in deciziile in cunostinta de cauza, in respectarea faptelor concrete, in greselile asumate, in a fi curios si foarte prezent in ceea ce ti se intampla. Ceea ce facem acum este pentru noi toti o placere si prin asta un hobby. Prin urmare, avem privilegiul sa nu muncim niciodata!
incearca sa faci cat mai multe, pentru ca sa inveti ceva din toate!
Satisfactia pe care ti-o confera sentimentul ca prin munca si cunostintele impartasite de tine ai ajutat pe cineva intr-un mod real si pertinent este extraordinara.

Nu doar ca aceasta „profesie” ne aduce satisfactii dintre cele mai “spectaculoase” in plan profesional, mai mult, am reusit sa ne imbunatatim anumite calitati, dintre care as aminti, disciplina si responsabilitatea. Atunci cand ne asumam un angajament si semnam un contract, responsabilitatea fata de client este covarsitoare, asa ca nu exista loc pentru a gresi, a amana, a omite.
Daca lasi in urma ceea ce esti, vei deveni ceea ce vrei sa fii.
A face parte din echipa Forum Consult comporta doua dimensiuni. Pe de-o parte, inseamna sa faci parte dintr-o companie ce are oameni cu adevarat simpatici si profesionisti, cu care doresti sa-ti construiesti relatii de lunga durata; pe de alta parte, presupune si responsabilitatea de a-i invata si pe ceilalti sa isi modifice comportamentele cotidiene pentru a performa in conformitate cu obiectivele si strategia companiei pentru care doresc sa munceasca.
"Sunt o optimista incurabila, cred cu tarie ca nu avem voie sa pierdem vreodata speranta, increderea sau dorinta de a face mai mult. Mi se trage probabil de la tata, care mereu mi-a spus ca poti face orice, daca iti pui in gand. Cred atat de tare in aceasta afirmatie, incat am incercat o multime de drumuri. Am invatat mai multe limbi straine ca sa pot intelege sensurile adanci ale unui cuvant sau ale unei idei din culturi diferite, am scris poezii, am studiat stiinte umaniste in incercarea de a intelege mai bine mecanismele lumii. Obisnuinta de a urma drumuri pe care le alegeam singura m-a determinat sa fug de constrangeri pe care le consideram inutile. Asa am ajuns sa renunt la securitatea unei slujbe cu program fix si sa imi asum riscurile propriei afaceri.

Am invatat o lectie extrem de importanta: tu insuti esti cel mai sever sef pe care l-ai putea avea, in ideea ca nimic nu te disciplineaza mai mult decat sa ajungi propriul tau angajat. in tot acest periplu, un singur lucru a ramas constant, si anume nevoia de a transmite si altora ceea ce am invatat. Nu cred ca exista bucurie mai intensa decat aceea de a-i ajuta pe altii sa descopere lucruri noi, invatand la randul tau de la ei. Satisfactia profesionala este cand oboseala dupa o zi de “munca” este insotita de un zambet la gandul ca viata unor oameni va fi diferita."

Felicia Pop - executive managerMai multe despre Forum Consult aici